Welkom bij Classic Nintendo Gaming Forum (CNG)

Welkom bij Classic Nintendo Gaming Forum (CNG)

Berichtdoor Dendy » Di 07 Jan 2014, 11:23

Beste Gast!

Welkom bij Classic Nintendo Gaming Forum (CNG)!

CNG is opgericht als afsplitsing van Palrocks. CNG is een nieuw forum, waar plaats is voor liefhebbers van de classic Nintendo consoles en games: NES, Famicom, SNES, N64, Virtual Boy, Game Boy (alleen Classic en Color) en Game & Watch (G&W). Onze focus ligt met name op het verzamelen en genieten van de verzameling hoe groot of klein die ik ook mag zijn. Gaming en algemene aandacht voor games is een speerpunt en zal altijd gepromoot worden. Zo ook het verzamelaspect van de hobby. CNG zal in veel mindere mate zijn aandacht richten op het handelsaspect van de hobby. Dit is uiteraard niet buiten de deur te houden maar het zal nooit een boventoon zijn op CNG en hiervoor zal altijd gewaakt worden door het team dat achter de schermen opereert.
Liefhebbers van Sega, Atari, Playstation en next-gen zullen hier niet vinden wat ze zoeken, tenzij hun interesse spontaan naar Classic Nintendo gaat. Wij zullen geen aandacht besteden aan deze consoles en gestarte topics omtrent deze consoles zullen gesloten worden door het team. Dit hoeft geen belemmering te zijn om alsnog lid te worden van CNG maar realiseer je dat je zonder interesse in Classic Nintendo hier aan het verkeerde adres bent.

CNG is een besloten forum dat zich alleen richt op NES/Famicom, SNES, N64, Virtual Boy, Game Boy (alleen Classic en Color) en Game & Watch. Om toegang tot ons forum te verkrijgen, dien je jezelf eerst aan te melden. Dit kan je doen door een email te sturen naar info @ nintendoforum.nl met daarin de volgende gegevens:

- In het kort jouw profiel, wat je verzamelt en hoe lang
- Naam
- Nick voor het forum
- E-mailadres

Zodra we je aanmelding hebben verwerkt, ontvang je van ons een email met de inlogcodes.
Денди, Денди, мы все любим Денди! Денди — Играют все!

Dendy verkoopt: viewtopic.php?f=7&t=213
Dendy zoekt: viewtopic.php?f=7&t=214
Gebruikers-avatar
Dendy
Administrator
Administrator
NES Competition Participator (1-5 NES games completed)
NES Competition Participator (1-5 NES games completed)
 
Berichten: 4869
Geregistreerd: Di 19 Nov 2013, 14:19
Woonplaats: Landsmeer

Terug naar Classic Nintendo Gaming Forum


Terug naar Forumindex

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten